Salată De Caesar De Pui La Grătar

Salată De Caesar De Pui La Grătar
Reteta Salata de pui la gratar Caesar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. O porție conține 726 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.95 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, focaccia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caesar cu pui Caesar la grătar, Salată De Caesar De Pui La Grătar, și Salată De Caesar De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Faceți pansamentul: tocați 2 căței de usturoi și piureul cu 1/2 cană de ulei de măsline, hamsiile și sucul de lămâie într-un blender până se omogenizează; condimentează cu sare și piper. Puneți puiul cu un ciocan sau o tigaie grea până la aproximativ 1/8 inch grosime. Condimentează cu sare și piper și aruncă cu 1 lingură de pansament Caesar. Grătați puiul până devine auriu și crocant, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți pâinea cu ulei de măsline pe ambele părți și grătați, întorcând, până la prăjit, aproximativ 2 minute. Frecați cu cățelul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Periați romaina cu 1 până la 2 linguri de pansament și grătați până la marcaj, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Se toacă salata și se transferă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați pâinea și puiul în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați-le în castron. Aruncați cu pansamentul rămas, parmezanul și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Garnisiți cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista