Salată De Cactus Confetti

Salată De Cactus Confetti
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Cactus Confetti ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, suc de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cactus, Salată De Cactus, și Salata de Cactus a bucătarului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salata, gătiți nopalitos în apă clocotită 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Scurgere.
3
Așezați nopalitos într-un castron mediu; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ceapă, porumb, coriandru și fasole; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
FasoleFasole
CeapăCeapă
PorumbPorumb
5
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați oțetul și ingredientele rămase într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
OțetOțet
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
6
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista