Salată de Bulgur, mentă și pătrunjel

Salată de Bulgur, mentă și pătrunjel
Nevoie de o farfurie vegană? Salata de Bulgur, mentă și pătrunjel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel, Salată Bulgur cu Pesto de pătrunjel și pui la grătar, și Salată De Linte Bulgur Cu Fetan Și Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgurul și 1 cană de apă clocotită într-un castron mediu. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă sucul, uleiul și usturoiul. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
UsturoiUsturoi
SucSuc
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați amestecul de bulgur, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista