Salată de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinetă de rodie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinaigretă de rodie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $3.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica morcov, suc de rodie, brânză de capră, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie, și Salată verde cu vinaigretă de rodie și garnitură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Pulverizați felii de mămăligă cu spray de gătit.
Adăugați la tigaie și gătiți 5 minute. Întoarceți felii și gătiți 5 minute.
Formați brânza de capră într-un patty; se acoperă cu nuci pecan tocate.
Combinați sucul, uleiul și muștarul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Aranjați spanacul și morcovul pe o farfurie. Se acoperă cu mămăligă, brânză de capră cu crustă de pecan și pansament.