Salată De Brânză De Anghinare, Ardei Roșu Și Capre
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de brânză de anghinare, ardei roșu și capre ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de inimi de anghinare, avocado, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată Prăjită De Dovlecei, Anghinare Și Brânză De Capră, Fasole, Mazăre Și Anghinare Cu Brânză De Capră, și Salată De Păstârnac, Năut Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C/200C ventilator / gaz marca 7.
Într-un castron aruncați ardeiul roșu și ceapa roșie în uleiul de măsline, apoi întindeți-le pe o tavă rezistentă la cuptor și prăjiți aproximativ 20 de minute până se înmoaie și se rumenesc la margini.
Aruncați avocado feliat în suc de lămâie pentru a preveni decolorarea acestuia.
Puneți-vă salata. Împărțiți frunzele de salată pe două farfurii, apoi acoperiți cu ardeiul roșu, ceapa, anghinarea, avocado. Termină cu brânza de capră mărunțită și pansamentul tău preferat.