Salată de Broccoli și ardei gras
Salata de Broccoli și ardei gras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 129 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, broccoli, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată ușoară și crocantă de Broccoli și ardei gras, Broccoli prăjit și ardei gras roșu, și Sote de Broccoli și ardei gras roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați floretele din broccoli. Tăiați floretele în bucăți de 1 inch; tăiați tulpinile, curățați-le și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli și gătiți până se înmoaie, dar nu moale, 3 până la 4 minute.
Se scurge într-o strecurătoare sub apă curentă rece. Se usucă broccoli cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, combinați muștarul, oțetul, sarea și piperul.
Bateți împreună până se dizolvă sarea și apoi adăugați încet ulei, amestecând constant până se amestecă și se îngroașă.
Chiar înainte de servire, adăugați broccoli și ardei în castron cu vinetă. Aruncați până când legumele sunt bine acoperite cu pansament. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se dă la frigider pentru a se servi rece.