Salată De Broccoli Garbanzo
Salata de Broccoli Garbanzo este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, năut, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Broccoli Garbanzo, Salată Italiană De Garbanzo, și Salată De Castraveți Garbanzo.
Instrucțiuni
Așezați broccoli într-un coș cu aburi peste 1 in. de apă clocotită într-o cratiță. Acoperiți și aburiți timp de 5-6 minute sau până se înmoaie. Clătiți cu apă rece; se scurge și se pune într-un castron.
Adăugați fasolea garbanzo și măslinele.
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi. Se dă la frigider până la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.