Salată De Broccoli Cu Usturoi
Salata de Broccoli cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână stafide aurii, oțet de vin de orez, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Salată caldă de Broccoli cu usturoi prăjit, Salată Asiatică de Broccoli cu sos picant de Chili-usturoi, și Salata minunată de Broccoli a lui Greg cu lămâie, usturoi și ciuperci Shitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Adăugați broccoli, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Clătiți broccoli sub apă rece până la răcire; pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti si amestecati nucile de pin in uleiul de masline pana se prajesc usor, 2 pana la 3 minute; se ia de pe foc.
Bateți oțetul de orez, uleiul vegetal, usturoiul și ardeiul cayenne într-un castron mare.
Transferați broccoli, nuci de pin și stafide în pansament cu oțet de orez; aruncați pentru a acoperi.