Salată de boabe de grâu și Farro
Boabe de grâu și salată Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 287 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți melasă de rodie, muștar dijon, fructe de pădure de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Boabe De Grâu, Salată De Boabe De Grâu, și Salată De Boabe De Grâu.
Instrucțiuni
Puneți boabele de grâu într-o cratiță medie, adăugați 6 căni de apă și sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie și se mestecă, aproximativ 1 oră, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Scurgeți orice apă rămasă.
Transferați boabele de grâu într-un castron mare.
Puneți farro într-o altă cratiță medie și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu un centimetru și sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 25 până la 40 de minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Scurgeți orice apă rămasă.
Transferați în castron cu boabele de grâu. (Boabele pot fi făcute cu până la o zi în avans și refrigerate.)
În timp ce boabele gătesc, faceți vinaigreta de muștar.
Bateți oțetul, muștarul, melasa de rodie, sarea și piperul după gust într-un bol.
Șoptind constant, driblați în uleiul de 1/4 cană până când amestecul este neted și emulsionat. Gustați și condimentați după cum este necesar.
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, iar când este aproape fumat, adăugați roșiile. Condimentează cu sare și piper și gătește, aruncând o dată sau de două ori, doar până când roșiile au câteva pete întunecate, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc, se răcește și se înjumătățește.
Adăugați roșiile, căpșunile și busuiocul în boabe.
Se toarnă vinaigreta în jurul părților laterale ale bolului; aruncați și pliați salata împreună.
Transferați într-un platou și radeți brânza de capră deasupra.