Salată de boabe de grâu cu dovlecei de Butternut și ardei
Salata de boabe de grâu cu dovlecei de Butternut și ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 334 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ardei gras, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de boabe de grâu cu ardei prăjiți, Salată de boabe de grâu cu dovlecei, Kale, coacăze și nuci, și Salată de grâu bulgur de toamnă cu dovlecei prăjiți de butternut, nuci și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați boabele de grâu și 3 căni de apă sărată clocotită într-o cratiță la foc mic și gătiți, neacoperite, până când sunt moi, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scurgere.
4
Așezați dovleceii, ceapa, ardeii grași roșii și galbeni și ardeiul verde pe o tavă de foi și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New York
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se presară cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Așezați o bucată de folie și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper. Înfășurați usturoiul în folie și adăugați-l în tava pentru foi. Prăjiți legumele până când ardeii sunt ușor carbonizați și dovlecelul este fraged și rumenit uniform, aproximativ 30 de minute, aruncând la jumătatea drumului pentru a găti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
Cuțit De Toaletă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Scoateți legumele din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a le manipula. Tăiați mărunt ceapa și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se adaugă într-un castron mare cu dovlecelul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați usturoiul într-un castron mic și amestecați-l cu o furculiță, amestecați oțetul și muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Bateți în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Într-un castron mare, combinați boabele calde de grâu, legumele prăjite și vinaigretul. Lăsați salata să stea cel puțin 30 de minute pentru ca boabele de grâu să absoarbă pansamentul. Chiar înainte de servire, adăugați coacăzele și busuiocul și condimentați cu sare și piper.