Salată de bile de pepene galben cu sirop de Lime
Salata cu bile de pepene galben cu sirop de Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, pepene galben, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată de pepene galben cu sirop de Lime-ghimbir, Pepene galben cu sirop de var, și Pepene galben cu sirop de var-chile.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă coaja de tei. Acoperiți tigaia și lăsați-o deoparte timp de 15 minute. Se strecoară într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore. (Se poate face până la 3 zile în avans.)
Tăiați fiecare pepene galben în jumătate, îndepărtați și aruncați semințele și scoateți carnea cu un balon ascuțit de pepene galben de 1 inch.
Așezați toate bilele de pepene galben într-un castron mare, acoperiți și refrigerați până la 30 de minute înainte de servire.
Se toarnă sirop de var peste bile de pepene galben. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute înainte de servire. Împărțiți în 8 pahare și garnisiți cu mentă, dacă doriți.