Salată de Avocado și sfeclă cu vinetă de citrice
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de Avocado și sfeclă cu vinaigretă de citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, chervil și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de citrice, Salată de sfeclă și citrice cu vinetă de nuci de pin, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinegretă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Tăiați și spălați sfecla.
Puneți-le într-un vas de copt, adăugați un strop de apă și acoperiți bine. Prăjiți sfecla la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, până când sunt fierte.
Când sfecla este gătită, lăsați-le să se răcească neacoperite. Curățați-le și tăiați-le în pene.
Puneți-le într-un castron, condimentați generos cu sare și piper, adăugați oțetul de vin roșu și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați ușor.
Puneți șalota într-un castron și adăugați oțetul de vin alb, sucul de lămâie, sucul de portocale și un vârf de sare.
Se lasă la macerat 15 minute.
Bateți în ceașcă ulei de măsline și amestecați chervilul tocat, coaja de lămâie și coaja de portocală. Gust pentru condimente.
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile. Lăsând pielea intactă, tăiați avocado pe lungime în felii de inci. Scoateți feliile cu o lingură mare și aranjați-le pe un platou sau feluri de mâncare individuale. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați sfecla peste feliile de avocado și stropiți cu vinaigreta.
Garnisiți cu câteva crenguțe de chervil.
Variație: portocala de sânge, grapefruitul, lămâia Meyer și kumquat se potrivesc bine cu sfecla prăjită și sosul de citricecu sau fără avocado do Nasturel și andive belgiene.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;