Salată de Avocado și sfeclă cu vinetă de citrice

Salată de Avocado și sfeclă cu vinetă de citrice
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de Avocado și sfeclă cu vinaigretă de citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, chervil și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de citrice, Salată de sfeclă și citrice cu vinetă de nuci de pin, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinegretă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați și spălați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Puneți-le într-un vas de copt, adăugați un strop de apă și acoperiți bine. Prăjiți sfecla la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Când sfecla este gătită, lăsați-le să se răcească neacoperite. Curățați-le și tăiați-le în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Puneți-le într-un castron, condimentați generos cu sare și piper, adăugați oțetul de vin roșu și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți șalota într-un castron și adăugați oțetul de vin alb, sucul de lămâie, sucul de portocale și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se lasă la macerat 15 minute.
8
Bateți în ceașcă ulei de măsline și amestecați chervilul tocat, coaja de lămâie și coaja de portocală. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
ChervilChervil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile. Lăsând pielea intactă, tăiați avocado pe lungime în felii de inci. Scoateți feliile cu o lingură mare și aranjați-le pe un platou sau feluri de mâncare individuale. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați sfecla peste feliile de avocado și stropiți cu vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Garnisiți cu câteva crenguțe de chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
11
Variație: portocala de sânge, grapefruitul, lămâia Meyer și kumquat se potrivesc bine cu sfecla prăjită și sosul de citricecu sau fără avocado do Nasturel și andive belgiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive BelgieneAndive Belgiene
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Meyer LemonMeyer Lemon
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista