Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Avocado și portocale. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, spanac pentru copii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Salată De Portocale-Avocado, și Salată De Avocado Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic. Se amestecă încet în ulei de măsline până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați secțiuni portocalii, avocado, ceapă și spanac într-un castron mare și stropiți pansamentul deasupra. Aruncați ușor pentru a acoperi.