Salată de Avocado și homar

Salată de Avocado și homar
Salata de avocado și homar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați homari, năsturel, avocado hass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până avocado hass ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Avocado Milkshake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată de Avocado și homar, Salată de homar, Avocado și Grapefruit, și Salată de homar, Avocado și Feta cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până devin roșii aprinse, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se lasă să se răcească. Răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea; se taie în bucăți mari. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime în centru și îndepărtați carnea cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Îndepărtați tractul intestinal negru și aruncați-l.
4
Tăiați carnea de coadă în medalioane de 1 inch. Acoperiți și refrigerați carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Într-un castron mare, combinați oțetul cu sosul de soia, ghimbirul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă uleiul până se emulsionează, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați năsturelul și homarul și aruncați ușor, apoi adăugați avocado și aruncați doar până la îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Se servește răcit.
9
Faceți înainte: carnea de homar poate fi refrigerată peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
10
Recomandare de vin: un vin spumant bogat în Chardonnay, cu aciditate rapidă, va echivala dulceața homarului și va echilibra aromele sărate de soia și piper. 1994 Domaine Carneros Le Rve și 1997 Iron Horse Vineyard Blanc de Blancs se potrivesc proiectului de lege.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
ChardonnayChardonnay
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista