Salată de Avocado și Grapefruit cu pansament de mentă
Salata de Avocado și Grapefruit cu pansament de menta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 292 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți avocado coapte ferm, suc de lămâie, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Salată de Grapefruit și Avocado cu sos de ghimbir-cassis, Salată de Avocado și Grapefruit cu pansament cu semințe de Mac, și Salată picantă de creveți și Avocado cu Dressing de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și membrana albă din grapefruit. De lucru peste un filtru set peste un castron, se taie între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în filtru. Strângeți sucul din membrane în castron( aruncați membranele); aveți nevoie de aproximativ 1/4 cană de suc (rezervați orice rest pentru alte utilizări).
Adăugați suc de lămâie, mentă, șalotă și miere în sucul de grapefruit și amestecați.
Cojiți și puneți avocado; tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inci. Setați o frunză de frise pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată sau cină și aranjați porțiuni egale de segmente de grapefruit și felii de avocado deasupra.
Se presară cu ridichi tocate.
Lingura se îmbracă uniform peste salate.
Adăugați sare și piper după gust.