Salată de Avocado, sfeclă și rucola cu tartină Chevre
Salata de Avocado, sfeclă și rucola cu tartină Chevre este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 682 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $4.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână busuioc, alune, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, și Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul pentru căldură mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Se amestecă brânza de capră cu busuiocul într-un castron.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe patru felii de pâine.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Gatiti sub pui de carne preincalzit pana cand branza a inceput sa se rumeneasca, 3 pana la 5 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Pentru a face vinaigreta, amestecați muștarul și oțetul într-un castron mic până se omogenizează; condimentează cu sare și piper după gust. Turnați încet ulei de măsline în timp ce bateți continuu până când pansamentul este neted.
Așezați sfecla tăiată cubulețe și verdeața amestecată într-un castron mare.
Stropiți vinetă deasupra; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata pe patru farfurii răcite. Se acoperă cu avocado și alune.
Se servește cu tartine cu brânză de capră.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.