Salată De Avocado-Porumb-Poblano
Salata de Avocado-porumb-Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, sare, ceapă purpurie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Tacos moale de ciuperci, porumb și Poblano cu cremă de Avocado, Salată Picantă De Avocado Poblano, și Poblano Sopes cu salată de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți porumbul și ardeii cu spray de gătit.
Grill porumb și ardei, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute sau până când legumele sunt ușor carbonizate, întorcându-se ocazional. Se răcește ușor.
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți.
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardeii prăjiți și tocați grosolan.
Amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați porumb, piper tocat, avocado, ceapă și cilantro, aruncând ușor pentru a acoperi.