Salată de Avocado, citrice, Jicama și curmale
Salata de Avocado, citrice, Jicama și curmale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână avocado copt ferm, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de spanac cu Persimmon, jicama și Avocado cu sos Miso, Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice, și Jicama-Salată De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și curățați jicama, apoi tăiați - o în bețișoare de 1/8 pe 2 inci.
Tăiați și aruncați coaja și membrana albă din grapefruit și portocale. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente, aruncând fructe în castron.
Puneți, coajați și feliați subțire avocado.
Tapetați un platou sau farfurii de salată cu salată. Cu o lingură cu fante, ridicați fructele din castron; rezervați 2 linguri de suc pentru pansament de curmale și restul pentru alte utilizări. Aranjați fructe, avocado, ceapă și jicama pe salată.
Lingură aproximativ 1/4 cană de pansament peste salată. Oferiți pansament rămas și sare pentru a adăuga după gust.