Salată De Ardei Și Ciuperci Tri-Colorate La Grătar

Salata de ardei și ciuperci Tri-colorate la grătar este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de sos balsamic vinaigrette lite, capace de ciuperci portobello, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Ardei Și Ciuperci Tri-Colorate La Grătar, Salată Caprese Cu Ardei Gras Tri-Colorat, și Ciuperci Cu Brânză La Grătar Și Baghetă Cu Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii în sferturi; așezați într-un castron mare.
Adăugați ciuperci și 1/4 cană de pansament; aruncați pentru a acoperi. Între timp, preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți legumele din pansament; aruncați pansamentul. Legume la grătar 8 până la 10 min. sau până la crocant-fraged, întorcându-se și perindând ocazional cu 1/4 cană din pansamentul rămas. Feliați ciupercile; așezați în castron.
Adăugați ardei și restul de 1/4 cană de pansament; aruncați pentru a acoperi.