Salata de ardei roșu și bulb de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de susan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Delicios Fenicul Bec Rozmarin Pui, Bulb de fenicul glazurat și fiert în stil Thomas Keller, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Grill piper sub broiler până când pielea este înnegrită, iar carnea sa înmuiat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
2
Puneți piperul într-o pungă de hârtie sau o pungă de plastic resigilabilă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Îndepărtați semințele și pielea (pielea ar trebui să se desprindă ușor de ardei acum). Feliați în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Setați cuptorul să se coace la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați nuci de pin și semințe de susan pe o foaie de copt și prăjiți până când începe să se rumenească. Vor mirosi grozav!
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Combinați verdeața de salată, bulbul de fenicul și ardeiul roșu într-un bol de salată. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bulb De Fenicul
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
8
Se presară cu nuci de pin și semințe de susan și se condimentează după gust cu piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel