Salată de ardei roșu și bulb de fenicul
Salata de ardei roșu și bulb de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de susan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Delicios Fenicul Bec Rozmarin Pui, Bulb de fenicul glazurat și fiert în stil Thomas Keller, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Grill piper sub broiler până când pielea este înnegrită, iar carnea sa înmuiat ușor.
Puneți piperul într-o pungă de hârtie sau o pungă de plastic resigilabilă pentru a se răci.
Îndepărtați semințele și pielea (pielea ar trebui să se desprindă ușor de ardei acum). Feliați în fâșii.
Setați cuptorul să se coace la 350 grade F (175 grade C).
Așezați nuci de pin și semințe de susan pe o foaie de copt și prăjiți până când începe să se rumenească. Vor mirosi grozav!
Combinați verdeața de salată, bulbul de fenicul și ardeiul roșu într-un bol de salată. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia și uleiul vegetal.
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Se presară cu nuci de pin și semințe de susan și se condimentează după gust cu piper negru măcinat.