Salată de ardei gras prăjită cu nuci de pin
Salata de ardei gras prăjită cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest gluten Free, primal, și FODMAP friendly rețetă servește 24 și costurile 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, ardei gras portocaliu, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură de coastă cu ardei gras pur și nuci de pin, Linguine Garlicky cu Crab, ardei gras roșu și nuci de pin, și Salată de ardei prăjită cu capere și nuci de pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați toți ardeii grași într-un castron mare.
Se toarnă 6 linguri de ulei peste ardei; aruncați pentru a acoperi.
Așezați ardeii, tăiați cu fața în jos, pe 2 foi mari de copt cu margini.
Se presară cu sare. Prăjiți până când ardeii sunt moi și ușor înnegriți, aproximativ 1 oră, inversând foile după 30 de minute. Se răcește ușor; coaja, dacă se dorește.
Tăiați ardeii în fâșii de 1/4 inch lățime.
Transferați într-un castron mare; adăugați sucuri acumulate din foile de copt.
Adăugați 3 linguri de oțet și restul de 2 linguri de ulei; aruncați ușor. Se da la frigider cel putin 1 ora. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte.)
Scurgeți ardeii; aruncați sucurile.
Transferați ardeii în platou. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți. Aruncați ușor; se presara cu nuci de pin.