Salata de anghinare și măsline este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de inele de ardei de banane, ceapă de cocktail, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de creveți, anghinare și măsline, Salată de anghinare și ton de măsline coapte, și Salată De Anghinare Și Ton De Măsline Coapte.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați anghinarea, măslinele, ceapa și inelele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu Banane
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sos de roșii; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.