Salată de andive roșii și albe

Salată de andive roșii și albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive roșii și albe. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, șalotă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sulițe de andive cu salată Radicchio de fasole albă, Andive Cu Baie De Fasole Albă, și Piure de fasole albă pe andive.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțet, șalotă, muștar, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mare, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Chiar înainte de servire, adăugați andive și ierburi, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
1
Andivele pot fi spălate și uscate cu 1 zi înainte și răcite în pungi sigilate căptușite cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista