Salată de andive-Nasturel cu nuci confiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive-Nasturel cu nuci confiate. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 211 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de nucă, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate, Salată De Năsturel De Andive, și Salată De Năsturel Și Andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți nucile timp de aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor. Frecați ușor orice bucăți mari de piele și transferați nucile într-un castron.
Adăugați apa și aruncați pentru a umezi nucile, apoi adăugați zahărul brun și un vârf mare de sare și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți nucile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând de câteva ori, până când nucile sunt rumenite și crocante.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Într-un castron mic, bateți oțetul cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se amestecă uleiul de măsline și uleiul de nucă. Într-un castron mare, combinați andivele și năsturelul. Chiar înainte de servire, aruncați salata cu pansamentul și împrăștiați nucile deasupra.