Salată De Ananas La Grătar

Salata de ananas la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, portocale mandarine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de pui și ananas la grătar cu sos de ananas-Serrano, Coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos de ananas-Habanero, și Salată De Ananas La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați berea, mierea, muștarul Dijon, uleiul de măsline, rozmarinul, praful de usturoi, sarea și piperul negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă până când se combină bine.
Adăugați puiul în marinată, înveliți uniform și stoarceți aerul din pungă. Sigilați și refrigerați câteva ore până peste noapte, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți grătarul exterior pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Răsuciți partea superioară din ananas și tăiați coaja în benzi verticale lungi.
Tăiați ananasul în pene vertical și tăiați miezul dur din fiecare pană.
Filetați ofertele de pui marinate pe frigarui. Grătați pene de pui și ananas pe grătarul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior, sucurile de pui se limpezesc, iar penele de ananas sunt fragede și prezintă semne de grătar maro deschis, 10 până la 12 minute.
Tăiați puiul și ananasul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Aruncați spanacul cu nuci de pin și segmente de portocale mandarine într-un castron mare. Salată de top cu bucăți de pui și ananas.
Se servește pe farfurii de salată; stropiți fiecare porție cu 2 lingurițe de pansament cu semințe de mac.