Salată De Ambrozie Din Florida
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata Floridan Ambrosia ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, nucă de cocos, grapefruit roz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Salată De Soare Din Florida, și Salată Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pătrundeți cel mai moale ochi al nucii de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți orice lichid într—un castron mic pentru a proba-ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de lichid. (Dacă lichidul are un gust dulce, nuca de cocos este proaspătă; dacă are un gust gras, nuca de cocos este râncedă și trebuie aruncată.)
Coaceți nuca de cocos timp de 15 minute, apoi transferați-o pe un prosop pliat pe o suprafață de lucru. Folosind partea din spate a unui cuțit sau a unui satâr, deschideți coaja. Rupeți coaja în bucăți mari și folosiți un cuțit puternic pentru a îndepărta cu grijă carnea din coajă. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați pielea maro, apoi radeți nuca de cocos în fâșii subțiri—ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de nucă de cocos rasă. Rezervați 2 căni pentru salata ambrosia; înfășurați și congelați restul pentru o altă utilizare. Faceți înainte: așchii de nucă de cocos pot depozitat, într-un recipient etanș, la frigider până la 1 săptămână sau congelat până la 3 luni.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați coaja de grapefruit și portocale.
Tăiați fructele în cruce în runde groase de 1/2 inch, apoi tăiați rundele în bucăți de mușcătură.
Transferați într-un castron mare; adăugați ananasul, kumquats, semințele de rodie, 2 căni de trestie de nucă de cocos, 1/2 cană de suc de nucă de cocos și sucul de mere și aruncați ușor pentru a combina.
Se servește la temperatura camerei sau răcit. Faceți înainte: salata de Ambrozie din Florida poate fi pregătită înainte și păstrată, acoperită, la frigider până la 8 ore.