Salata de afine și feta cu vinaigretă Dijon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, muștar gri poupon dijon, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de paste Orzo cu brânză Feta și vinetă de rodie de afine, Salată prăjită de dovlecei de iarnă, afine și migdale cu vinaigretă balsamică Dijon de lămâie (vegană, fără gluten, fără soia), și Salată Frisee cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați verdeața cu afine, brânză și nuci într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci
Brânză
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți oțetul, mierea, muștarul și piperul cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Adăugați treptat ulei, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Piper
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.