Salată Daneză De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata daneză de cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 223 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână blaturi de ceapă verde, lichid caper din borcan, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Daneză De Cartofi, Salata daneză de cartofi a mamei, și Supă De Cartofi Danezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii; se răcește 30 de minute. Curățați cartofii, dacă doriți; tăiați în felii groase de 1/3 inch.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați arpagic, pătrunjel și capere.
Combinați oțetul, lichidul caper și muștarul într-un castron mic.
Bateți în ulei. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste cartofi; aruncați ușor. Condimentează salata cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Test-sfat pentru bucătărie: alegeți cartofi care au aproximativ aceeași dimensiune pentru a asigura o gătire uniformă.