Salată cu vinetă de Grapefruit-lămâie roșie
Salata cu vinaigrette de Grapefruit roșu-lămâie este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Grapefruit cu vinetă de șampanie, Salată de Grapefruit cu vinetă caldă de șalotă, și Salată de piersici la grătar cu vinetă de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 8 ingrediente într-un castron mic.
Combinați salata română, morcovii, segmentele de grapefruit și ceapa feliată într-un castron mare.
Presărați cu semințe de floarea soarelui, dacă doriți.
Notă: păstrați vinaigreta rămasă într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.