Salată cu spanac ofilit de quinoa
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de spanac ofilit cu Quinoa. O porție conține 168 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet de vin roșu, sare, cățel de usturoi și quinoa. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79% , care este solid. Încercați Salata de spanac ofilit , Salata de spanac ofilit și Gnocchi și Salata de spanac ofilit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fiert.
Adăugați quinoa. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când apa se absoarbe.
Se ia de pe foc; pufează cu o furculiță.
Într-un castron mare, combinați quinoa caldă, spanacul și merisoarele. Pentru dressing, într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de portocale, oțetul, siropul de arțar, usturoiul, sare și piper. Se amestecă ceapa.
Se toarnă peste amestecul de quinoa; arunca pentru a acoperi.
Se presară cu nuci pecan.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.