Salată Cu Patru Fasole

Salata cu patru fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet de cidru de mere, fasole de ceară, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți fasolea verde, ceară și lima 10 minute sau doar până când este crocantă. Plonjați în apă rece și scurgeți.
Se pune într-un bol cu năut și ceapă.
Bateți împreună uleiul, oțetul și muștarul și adăugați sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Stropiți peste fasole și ceapă și aruncați pentru a acoperi. Salata poate fi servită la temperatura camerei sau răcită.