Salata cu cinci fasole marinată este o garnitură care servește 10. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 229 de calorii , 9 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de îndulcitor fără calorii splenda®, coriandru, fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată cu tăiței Soba și porc cu cinci condimente , burtă de porc înăbușită cu cinci condimente chinezești cu rădăcină de lotus și yucca la abur și Five Spice Chai Latte .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, puneți fasolea, ceapa și ardeiul verde. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mică, amestecați oțetul, îndulcitorul granulat SPLENDA®, uleiul, muștarul, tarhonul și coriandru. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva indulcitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitor
1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Splenda
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc si se toarna peste amestecul de fasole. Se amestecă până când toate ingredientele sunt acoperite. Acest lucru este cel mai bine dacă se lasă la marinat câteva ore în frigider și se amestecă ocazional.