Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi
Salata Crisp Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 114 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, Crisp Haricots Verts cu nuci de pin, și Haricots Verts Cu Usturoi Rumenit.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o. Blanch haricots verts până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și șocați în apă rece. Între timp, într-un mini robot de bucătărie, adăugați roșiile, 4 lingurițe de ulei de măsline și un vârf bun de sare. Pulsează până se toacă. Pune deoparte.
Odată ce vârfurile haricots au fost scurse, adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline în oala originală și puneți la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des, până când este parfumat și tocmai pe punctul de a deveni auriu în jurul marginilor. Adăugați imediat haricots verts pentru a opri arderea usturoiului, condimentați cu sare și aruncați pentru a se încălzi. Farfurie, și deasupra cu roșiile tocate. Mănâncă fierbinte sau la temperatura camerei.