Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi

Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi
Salata Crisp Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 114 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, Crisp Haricots Verts cu nuci de pin, și Haricots Verts Cu Usturoi Rumenit.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o. Blanch haricots verts până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și șocați în apă rece. Între timp, într-un mini robot de bucătărie, adăugați roșiile, 4 lingurițe de ulei de măsline și un vârf bun de sare. Pulsează până se toacă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Odată ce vârfurile haricots au fost scurse, adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline în oala originală și puneți la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des, până când este parfumat și tocmai pe punctul de a deveni auriu în jurul marginilor. Adăugați imediat haricots verts pentru a opri arderea usturoiului, condimentați cu sare și aruncați pentru a se încălzi. Farfurie, și deasupra cu roșiile tocate. Mănâncă fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista