Salată Crocantă De Șuncă Și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă crocantă și salată de rucola. Această rețetă servește 20. O porție conține 59 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de rucola, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Salată crocantă de năut și Rucola, și Salată de căpșuni și rucola cu prosciutto crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șunca și gătiți până când sunt crocante, 5 până la 7 minutes.In într-un castron mare, aruncați segmentele de portocale cu sucul de portocale, oțetul, uleiul rămas, linguriță de sare și linguriță de piper.
Adăugați rucola, ceapa și șunca și aruncați pentru a acoperi.