Salata de șuncă crocantă durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Dacă aveți morcovi, bețișoare de cartofi, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Șuncă crocantă și brânză, Cartofi cu varză murată și șuncă afumată crocantă, și Șuncă Crocantă Rece Și Pita De Brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați maioneza, laptele și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până când este gata de servit. Chiar înainte de servire, aruncați bețișoarele de cartofi și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Cartofi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.