Salată Crocantă De Taco De Pui
Salata crocantă de Taco de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 586 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de avocado copt ferm, salsa de roșii, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare includ Salată Crocantă De Taco De Pui, Salată Crocantă De Taco Cu Potluck, și Salată Crocantă De Taco Kale.
Instrucțiuni
Reglați un suport de prăjire în formă de V, astfel încât fiecare parte să fie la un unghi de 45 față de bază.
Tăiați 2 foi de folie, fiecare lungă de 12 inci. Îndoiți fiecare foaie pe lungime pentru a face o bandă care are o lățime de aproximativ 3 inci. Drapați 1 bandă de la Centrul V peste și în jos până la baza raftului. Fold folie la fiecare capăt pentru a fixa la raft. Repetați pentru a fixa a doua bucată de folie pe cealaltă parte a raftului. Drapați fiecare tortilla de făină cu centrul său peste cel mai înalt punct de pe o parte a raftului (folia împiedică tortilla să se onduleze spre interior pe măsură ce se coace).
Coaceți tortilla într-un cuptor de 450 până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, apoi ridicați rafturile și lăsați-le deoparte (continuă să fie crocante pe măsură ce se răcesc). Dacă faceți mai mult de 1 oră sau până la o zi înainte, împachetați etanș.
Pe măsură ce tortilla se coace, clătiți puiul și uscați-l. Topiți 1 lingură de jeleu (într-un cuptor cu microunde sau într-o tigaie mică la foc mediu, amestecând ocazional).
Periați toată jeleul topit pe părțile netede ale jumătăților sânilor. Puneți așchii de porumb pe o farfurie mică și apăsați partea de pui acoperită cu jeleu în chipsuri, astfel încât să se lipească. Setați sânii, chips-uri în sus, într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci. Bateți chipsurile rămase pe pui.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când puiul nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), 15 până la 20 de minute.
Între timp, într-un castron, amestecați fasolea, salsa și jeleul jalapeo rămas.
Ridicați sânii din tigaie cu o spatulă largă. Dacă doriți, tăiați fiecare bucată transversal în 4 sau 5 felii egale.
Puneți fiecare coajă de tortilla pe o farfurie. Puneți jumătate de salată în fiecare coajă. Topiți salata verde în mod egal cu amestecul de fasole. Folosiți spatula pentru a transfera un sân pe fasole în fiecare coajă de tortilla.
Se ornează cu avocado și se adaugă smântână și sare după gust.