Salată Crocantă De Sfeclă De Morcov
Salata crocantă de sfeclă de morcov ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline extra virgin, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată Crocantă De Morcovi, Salată De Sfeclă De Morcovi, și Salată de morcovi și Avocado cu semințe crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială 7 până la 9 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente; condimentează cu sare și piper după gust.
Tăiați sfecla și morcovii în felii subțiri, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Pentru a preveni pătarea mâinilor, țineți sfecla cu un prosop de hârtie sau purtați mănuși de cauciuc în timp ce feliați. Aruncați rucola cu o cantitate mică de vinetă. Aranjați rucola pe un platou de servire. Aruncați sfecla, morcovii și pătrunjelul cu cantitatea dorită de vinetă. Top rucola cu amestec de sfeclă; se presară cu nuci și sare și piper după gust.
Serviți imediat cu orice vinetă rămasă.