Salată crocantă de prosciutto, mazăre și mozzarella cu vinetă de mentă
Salata Crisp prosciutto, mazăre și mozzarella cu vinaigretă de mentă este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită prosciutto, ulei de măsline, mozzarella de bivoliță și suc de portocale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Salată Mozzarellan și Prosciutto cu vinetă de roșii, Salată De Mazăre De Primăvară Cu Hrean Și Vinetă De Mentă, și Salată de mazăre cu zahăr cu vinetă de Lămâie-Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie. Fără a adăuga ulei, prăjiți feliile de prosciutto până când sunt încrețite și crocante.
Așezați pe o foaie de rulou de bucătărie, lăsați să se răcească, rupeți în cioburi mari, apoi dați deoparte.
Fierbeți mazărea într-o tigaie cu apă sărată timp de 2 minute până se înmoaie. Între timp, amestecați toate ingredientele vinaigrette împreună, condimentați, apoi dați deoparte. Dacă faceți înainte, nu adăugați menta tocată până nu este gata de servit, deoarece se va decolora. Când mazărea este gătită, scurgeți-le, apoi treceți-le sub apă rece până se răcește complet. Se usucă cu hârtie de bucătărie.
Pentru a servi, împărțiți mozzarella între 2 farfurii, împrăștiați mazărea și așezați cioburile de prosciutto deasupra.
Stropiți pansamentul peste și în jur și împrăștiați cu frunzele de mentă.