Salată crocantă de prosciutto, mazăre și mozzarella cu vinetă de mentă

Salată crocantă de prosciutto, mazăre și mozzarella cu vinetă de mentă
Salata Crisp prosciutto, mazăre și mozzarella cu vinaigretă de mentă este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită prosciutto, ulei de măsline, mozzarella de bivoliță și suc de portocale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Salată Mozzarellan și Prosciutto cu vinetă de roșii, Salată De Mazăre De Primăvară Cu Hrean Și Vinetă De Mentă, și Salată de mazăre cu zahăr cu vinetă de Lămâie-Mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie. Fără a adăuga ulei, prăjiți feliile de prosciutto până când sunt încrețite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați pe o foaie de rulou de bucătărie, lăsați să se răcească, rupeți în cioburi mari, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Fierbeți mazărea într-o tigaie cu apă sărată timp de 2 minute până se înmoaie. Între timp, amestecați toate ingredientele vinaigrette împreună, condimentați, apoi dați deoparte. Dacă faceți înainte, nu adăugați menta tocată până nu este gata de servit, deoarece se va decolora. Când mazărea este gătită, scurgeți-le, apoi treceți-le sub apă rece până se răcește complet. Se usucă cu hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a servi, împărțiți mozzarella între 2 farfurii, împrăștiați mazărea și așezați cioburile de prosciutto deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Stropiți pansamentul peste și în jur și împrăștiați cu frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista