Salată crocantă de legume
Salata crocantă de legume durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 231 de calorii, 2 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 63 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână piper, salată verde, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de quinoa cu legume crocante de vară, Salată de quinoa cu legume crocante de vară și Salată de quinoa cu legume crocante de vară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați conopida, țelina, morcovul și ardeiul verde. Într-un alt bol, combinați maioneza, laptele, arpagicul, oțetul, sarea și piperul.
Se toarnă peste legume; arunca pentru a acoperi.
Serviți pe salată verde dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
![Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay]()
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.