Salată crocantă de Kale și Tofu cu nucă de cocos

Salata crocantă de Kale și Tofu cu nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1044 calorii, 37g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu extra-ferm, tulpini de varză și coaste îndepărtate, orez brun cu bob scurt și alte câteva lucruri pentru a—l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de tofu Kale cu sos de arahide cu nucă de cocos, Sos De Arahide De Nucă De Cocos Cu Tofu Crocant, și Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați rafturile în treimea inferioară și superioară a cuptorului. Într-o cratiță, combinați orezul cu 2 căni de apă și un vârf de sare; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 35 de minute, până când orezul este fraged.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu uleiul de susan și sosul de soia.
Transferați două treimi din pansament într-un castron mare.
Adăugați kale, nucă de cocos și tofu; aruncați pentru a acoperi, apoi întindeți pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți timp de 25 de minute, până când sunt crocante. Amestecați o dată sau de două ori și schimbați tigăile la jumătatea coacerii. Întoarceți amestecul în vasul mare și aruncați cu pansamentul rămas și orezul. Se condimentează cu sare și se servește imediat.