Salata crocantă de Kale cu nuci și Pecorino este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 328 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper proaspăt crăpat, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de roșii masată și uscată la soare cu nuci crocante, Salată de țelină cu nuci, curmale și Pecorino, și Salată de Collard cu nuci, Pecorino și vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aruncați kale și radicchio cu aproximativ jumătate din ulei, suc de lămâie și coajă într-un vas mare de amestecare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa Plus 2 Linguri Sare
Kale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Lăsați să stea aproximativ 2 minute.
4
Adăugați Pecorino, coacăze, busuioc și uleiul rămas, sucul de lămâie și coaja. Se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Coacăze
Pecorino
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Îndoiți nucile chiar înainte de servire și acoperiți salata cu o grămadă de Pecorino.