Salată crocantă de calmar și crab de piatră cu ardei roșu-vinaigretă de Mango, mentă, coriandru și ardei cireșe

Salată crocantă de calmar și crab de piatră cu ardei roșu-vinaigretă de Mango, mentă, coriandru și ardei cireșe
Salată crocantă de calmar și crab de piatră cu vinaigretă de ardei roșu-Mango, mentă, coriandru și ardei cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 796 calorii, 28G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, sare și piper, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de calmar și prune la grătar cu coriandru, mentă și arahide, Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, și Salată de Crab, creveți și Mango cu vinetă de Yuzu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un blender și procesați până se omogenizează; condimentează cu miere, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru salata de crab și calmar: umpleți o cratiță mare la jumătate cu ulei și încălziți până ajunge la 350 de grade F pe un termometru prăjit. Tapetați o farfurie mare sau o foaie de copt cu prosoape de hârtie, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
CrabiCrabi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Bateți împreună făina și 1 1/2 căni de apă într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Amestecul ar trebui să semene cu aluatul de crep; dacă este prea gros, adăugați mai multă apă câteva linguri odată. Apoi condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Condimentați calmarul și crabul cu sare și piper și lucrând în loturi, înmuiați 1/3 din calmar în aluatul de făină de orez și lăsați excesul să se scurgă. Se prăjește până se rumenesc ușor și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Făină De OrezFăină De Orez
CalmarCalmar
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare. Repetați cu calmarul și crabul rămas, scufundându-vă în aluat, apoi prăjind în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
CrabiCrabi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Așezați verdeața într-un castron și stropiți cu aproximativ 1/4 cană din vinaigreta de ardei roșu mango și condimentați cu sare și piper. Movilați verdeața pe un platou și așezați deasupra o parte din ardeii vișini tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
VerziiVerzii
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați calmarul și crabul în jurul perimetrului platoului, stropiți totul cu mai multă vinetă și garnisiți cu frunze de coriandru și mentă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
VinetăVinetă
CalmarCalmar
CrabiCrabi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista