Salată Cremoasă De Sfeclă

Salată Cremoasă De Sfeclă
Salata de sfeclă cremoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 312 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați miere, hrean, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată Cremoasă De Sfeclă, Salata cremoasă de sfeclă a mamei, și Salată De Sfeclă De Citrice Cu Sos Cremos De Lime De Avocado.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla în apă clocotită (pe piele) timp de 30 de minute sau până se înmoaie (folosiți un cuțit pentru a verifica). Curățați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați sfecla în zaruri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Combinați ușor sfecla tăiată cubulețe cu ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Serviți pe farfurii mici ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista