Salata de sfeclă cremoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 312 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați miere, hrean, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată Cremoasă De Sfeclă, Salata cremoasă de sfeclă a mamei, și Salată De Sfeclă De Citrice Cu Sos Cremos De Lime De Avocado.
Instrucțiuni
1
Așezați sfecla în apă clocotită (pe piele) timp de 30 de minute sau până se înmoaie (folosiți un cuțit pentru a verifica). Curățați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați sfecla în zaruri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
3
Combinați ușor sfecla tăiată cubulețe cu ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper.