Salată cremoasă de fasole

Salată cremoasă de fasole
Salata cremoasă de fasole este o garnitură care servește 8. O porție conține 158 de calorii , 9 g de proteine și 5 g de grăsime . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, ouă fierte, murături de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Rețete similare sunt Salata cremoasă de fasole verde , Salată cu două fasole și cartofi cu pesto cremos și SALATA DE TREI FASOLE CU DRESS CREMOS DE LAMAIE .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea, țelina, smântâna, ceapa, murăturile, sarea și piperul; amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, acoperiți cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Mexican Uscat, Mărunțit1 Linguriță De Oregano Mexican Uscat, Mărunțit
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
4 Chifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Fierte La Abur4 Chifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Fierte La Abur
1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete Salata Goya Si Condimente De Legume2 Pachete Salata Goya Si Condimente De Legume
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista