Salată cremoasă de Cocktail de Crab pe Crostini frecat cu usturoi

Salata cremoasă de Cocktail de Crab pe Crostini frecat de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă pescatariană servește 20 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată proaspătă de busuioc de roșii cu Crostini de usturoi, Salata Caesar flanc friptură burgeri cu usturoi Crostini, și Salată Cremoasă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați felii de pâine pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sunt crocante. Se răcește ușor. Frecați ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu părțile tăiate de usturoi. Aruncați usturoiul.
Combinați ceapa, țelina, ardeiul gras și crabul într-un castron.
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase. Puneți lingura peste amestecul de crab și aruncați ușor. Acoperiți fiecare felie de pâine cu 1 lingură de amestec de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.