Salată Cremoasă De Cartofi De Tei

Salată Cremoasă De Cartofi De Tei
Salata cremoasă de cartofi de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 97 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată de pui BBQ cu sos cremos de lămâie de coriandru BBQ, Salată de ierburi și andive cu pansament cremos de var, și Salată de pui BBQ cu sos cremos de lămâie de coriandru BBQ.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Răciți cartofii timp de 10 minute; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna, sucul de lămâie, cimbru, coaja de tei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Coaja De TeiCoaja De Tei
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Se servește cald sau răcit.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista