Salata contemporan Nicoise ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 352 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ardei, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată Waldorf Contemporană, Cocktail Contemporan De Creveți, și Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinați fileul de ton în suc de lămâie, sare, turmeric, pudră de chili, pudră de coriandru, porumb de piper crăpat și pudră de chimen.Se macină împreună într-un mixer coriandru, nuci, ardei iute și ulei de măsline pentru a face un pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Ardei Crăpat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Turmeric
1 Cană De Usturoi Tocat
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă cartofii cu pesto și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se amestecă fasolea verde albită cu miere, ulei de susan și semințe de susan; pus deoparte.Curățați ardeii prăjiți și tăiați-i în fâșii; marinată cu oțet balsamic, sare și sugar.In o tigaie fierbinte încălzește 1 lingură de ulei și ton de sezon pe toate părțile, lăsând centrul rece și rar.Pe o farfurie așezați salata de cartofi în centru; aranjați deasupra fasolea verde și ardeii.Feliați tonul subțire și aranjați deasupra legumelor.Permiteți 4 felii de persoană.Se acoperă cu ouă fierte tăiate și se aruncă măsline în jurul salad.It arată bine și face o impresie bună asupra oaspeților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Salată De Cartofi
5 Uncii De Ceață Tocată
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale