Salată Condimentată De Dovleac, Linte Și Brânză De Capră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata condimentată de dovleac, linte și brânză de capră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 234 calorii. 191 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, boia de ardei, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată condimentată de dovleac, linte și brânză de capră, Salată De Dovlecei, Linte Și Brânză De Capră Condimentată, și Cina în seara asta: salată de dovlecei, linte și brânză de capră condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea într-un castron mic. Acoperiți cu apă rece și înmuiați 10 minute; scurgere. Gatiti lintea in apa clocotita cu sare pana cand este frageda, dar ferma, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți lintea. Clătiți sub apă rece, apoi scurgeți. Preîncălziți cuptorul la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați dovleacul într-un castron mare; aruncați cu 2 linguri de ulei, chimen, boia de ardei și sare de mare. Aranjați dovleacul într-un singur strat pe foaia de copt; prăjiți 20 de minute. Întoarceți dovleacul. Prăjiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Dovleac
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Combinați lintea, dovleacul și uleiul din foaia de copt cu rucola, jumătate de brânză de capră, mentă, oțet și 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți între farfurii; presărați brânza de capră rămasă.