Salată Compusă Cu Vinetă De Lămâie
Salata compusă cu vinaigretă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 47 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sfeclă, vinetă de lămâie, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată compusă cu vinetă Lambrucha-chervil, Salată Tocată Compusă, și Salată Compusă De Ton Dilled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcini și 1 inch de tulpini pe sfeclă; frecați bine cu o perie de legume.
Se pune într-o cratiță; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți; clătiți sub apă curentă rece.
Se scurge; lasa sa se raceasca. Tăiați tulpinile și rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla în benzi late de 1/4 inch.
Aranjați sfecla, varza, morcovul, castravetele și ceapa pe un platou de servire.
Se toarnă vinetă de lămâie peste salată.