Salată Colorată De Cartofi
Salata de cartofi colorat este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet de vin, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Colorat Afine Cartofi Dulci Coace, Salată De Mazăre Colorată, și Chipsuri de cartofi colorate cu boia afumată la cuptor cu sos de scufundare Sriracha-smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o cratita mare in apa clocotita pentru a acoperi 25 pana la 30 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește.
Bateți împreună oțetul, muștarul și sarea într-un castron mare.
Se amestecă în ulei de măsline până se amestecă.
Adăugați cartoful, ardeiul gras și ceapa verde, aruncând ușor pentru a acoperi.